Cinci tineri, reținuți pentru tâlhărie și contrabandă

128

Cinci tineri din Arad au fost arestați pentru tâlhărire, după ce au pus în aplicare un plan pentru prăda o casă. În dimineața de 2 iulie, un tânăr, de 23 de ani din Șeitin, a sunat la 112 și a reclamat că a fost jefuit. Acesta susține că mai multe persoane au forțat poarta și au pătruns în locuința sa în miez de noapte. Hoții au furat un telefon mobil, un aparat de cafea, o stație de muzică cu boxe și unelte, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Și pentru a fi siguri că proprietarul casei nu fuge după ei, aceștia l-au amenințat cu o macetă. Polițiștii au reușit să îi prindă pe suspecți. Este vorba despre cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din Nădlac și Semlac.

„Astfel, la data de 3 iulie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Arad, au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza localității Nădlac, iar la domiciliul bărbatului de 28 de ani, au fost depistate bunurile sustrase din Șeitin, precum și 1.830 de lei, 570 de euro și 160 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă”, au transmis polițiștii arădeni.

În baza probatoriului administrat, cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ