Cinci români într-un microbuz, vitimele unui accident groaznic, produs de un şofer beat, în Austria

425

Cinci români care călătoreau într-un microbuz au fost vitimele unui accident groaznic, produs de un şofer beat, în Austria. Conducătorul auto vinovat a intrat pe contrasens direct în maşina românilor.

Un accident frontal între un microbuz și un autoturism, pe drumul Rieder, din Hohenzell (districtul Ried im Innkreis), a avut loc marţi spre miercuri noaptea, şapte oameni fiind răniţi în impact, scrie laumat.at.

Serviciile de urgență au fost alertate în noaptea de marţi pentru un grav accident de circulație, în zona podului feroviar, unde a avut loc o coliziune frontală între un microbuz românesc și un autoturism.

„Un şofer de 60 de ani din districtul Ried im Innkreis și-a condus mașina la ora 01:07, pe 31 iulie 2019, în timp ce un român de 29 de ani conducea un microbuz în sens invers. În microbuz erau cinci români cu vârste între 14 şi 73 de ani. Din motive necunoscute, a existat o coliziune frontală, o persoană fiind încarcerată şi salvată de pompieri. Un test de alcool efectuat şoferului de 60 de ani a fost pozitiv,1,56 la mie.”, relatează poliția austriacă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ