Cinci indivizi căutați în Italia pentru șantaj, prinși la Lugoj

102

Poliţiştii timișeni au depistat cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, care erau urmărite internațional de autoritățile din Italia pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

”Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor municipiului Lugoj, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au depistat în urma unor activități informativ operative, 5 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, urmărite internațional.

Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Italia, au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat”, a transmis IPJ Timiș.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ