Chiriile cresc la Timișoara, înaintea începutului de an universitar

83

Preţul chiriilor crește la Timişoara cu doar câteva săptămâni înaintea deschiderii anului universitar. În medie, propritarii închiriază cu 200 de euro o garsonieră, în timp ce pentru un apartament cu două camere proprietarii cer peste 300 de euro, dacă locuința e situată în zona centrală a oraşului.

Pe de altă parte, oferta apartamentelor care se pot închiria, la această oră, nu este una bogată, susţine fondatorul imobiliare.ro, Daniel Crainic, citat de radiotimisoara.ro.

„Studenții, de câteva săptămâni, caută chirii. Fiecare pleacă de la dorința de a-și găsi o chirie într-una din zonele apropiate de universități sau zonele de distracție. Însă realitatea din piață ne arată că sunt puține apartamente disponibile. În ceea ce privește prețurile, nu putem spune că ele au crescut semnificativ față de anul trecut. O garsonieră se închiriază cu aproximativ 200 de euro, un apartament cu două camere se închiriază în medie cu 300 de euro, dacă este mai aproape de centrul orașului prețul urcă, ar un apartament cu patru camere are un preț mediu de închiriere de 380 de euro”, spune Daniel Crainic.

LĂSAȚI UN MESAJ