Chemați-vă părinții și bunicii acasă, din fața policlinicii din Deva! Zeci de persoane stau la coadă, fără măști și înghesuite, pentru a intra în cortul de triaj, procedură obligatorie pentru accesul în ambulatoriu

532

Zeci de persoane stau la coadă, pentru a intra la consultații, în policlinica din Deva. Oamenii nu au nici un fel de protecție și așteaptă, înghesuiți, să treacă de cortul în care se face triajul pacienților, pentru a putea să intre în ambulatoriu. Cei mai mulți dintre ei, sunt oameni în vârstă, adică cei mai expuși riscului de a fi infectați cu noul coronavirus.
Fiecare persoană care intra în Spitalul Județean de Urgență Deva trebuie să treacă, în mod obligatoriu, prin corturile de triaj, pentru ca medicii să verifice dacă au simptomatologie de coronavirus.

Așadar, dacă nu este imperios necesar să mergeți la spital, evitați să faceți acest lucru. Sunați-vă părinții și bunicii. Chemați-i acasă, din fața policlinicii din Deva. Iar dacă au nevoie urgentă să meragă la spital, spuneți-le să poarte măști și să păstreze o distanță de minim un 1,5 metri față de alți oameni. Pentru protecția lor, dar și a celor dragi.

 

Sursa: ziaruldehujnedoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ