Cheloo de la Paraziţii va fi adus la audieri pentru trafic de droguri!

372

O acţiune de amploare a DIICOT Ploieşti se află în desfăşurare în acest moment, aproximativ 90 de persoane, printre care se află şi artistul Cheloo, urmând să fie aduse la audieri într-un dosar de trafic de droguri.

Conducerea postului Antena 1 s-a întrunit pentru a decide soarta emisiunii „iUmor”, în care Cheloo era anunțat jurat. Într-o situație similară, când Tudor Constantinescu, patronul cofetăriei Chocolat, a fost reținut de DIICOT pentru evaziune fiscală și spălare de bani, conducerea PRO TV a decis ca acesta să apară în emisiunea „Bake Off România”, unde este jurat.

Potrivit surselor judiciare, Cheloo, ar fi adus la mai multe petreceri diverse cantități de droguri, în special canabis, pe care le dădea și celorlalți invitați. Procurorii vor stabili dacă acesta poate fi acuzat de cosum, dar și trafic de droguri.

Cheloo se pregătea de debutul la noua emisiune

Cheloo, liderul trupei Paraziţii, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, în vârstă de 38 de ani, s-a mutat în urma cu ceva timp la Breaza, acolo unde şi-a ridicat o casă în care artistul traieşte alături de soţie şi de fiul său.

Cheloo se pregătea ca din 3 aprilie, alături de Delia şi Mihai Bendeac, să caute cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. În noua emisiune al cărui jurat va fi Cheloo urmează să fie difuzate de la momente de teatru sau stand-up, la muzică şi coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, momente de circ sau numere de magie. Premiul pus în joc de către Antena 1 este de 20 000 de euro, cei trei juraţi având parte de zile pline până acum la filmări.

Astfel, după ce a fost dat afară de la Antena 1 ca urmare a comentariilor nepotrivite făcute la adresa unui concurent gay în calitate de jurat al X Factor, Cheloo se pregătea acum de noul proiect.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ