Champions League, din nou la Timișoara!

96

Preliminariile Champions League revin în Timișoara la distanță de ani buni. Futsalul este cel care aduce pe Bega meciurile Ligii prin campioana Informatica, desemnată gazdă a unui turneu preliminar.

UEFA a acceptat propunerea Informaticii Timișoara de a găzdui o grupă din preliminariile Champions League la futsal. Competiția rezervată cluburilor din fotbalul de sală trece din acest an la titulatura de Champions League și modifică puțin sistemul de desfășurare.

Grupa de la Timișoara  se va desfășura în sala Constantin Jude între 28 august și 2 septembrie. Componența grupei va fi stabilită în 5 iulie, cert este că doar prima clasată în această grupă se califică în faza principală a Champions League.

UEFA a stabilit miercuri gazdele celor 9 turnee preliminare la care vor participa 34 de echipe. Favoritele – în număr de 23 – vor intra în competiție din faza principală alături de cele 9 învingătoare din preliminarii.

Informatica a câștigat în premieră titlul de campioană a României în luna mai și reprezintă România în Champions League. Violeții sunt printre cele trei grupări debutante în cupele europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.