CFR Călători punctează din nou: trenul Bucureşti – Timişoara, peste 200 de minute întârziere

1292

Mersul cu trenul, mai ales pe distanţe lungi, devine din ce în ce mai stresant. Şi asta pentru că trenurile înregistrează întârzieri tot mai mari, iar călătorii petrec peste 10 ore în vagoane, aşteptând să ajungă la destinaţie.

Miercuri, trenul 1965, Bucureşti Nord – Timişoara Nord, a înregistrat ă întârziere de 213 minute. În loc să ajungă la destinaţie la ora 07:06, garnitura a garat în staţie la ora 10:40. Călătorii au mers 13 ore în loc de 9 şi unii dintre ei au întârziat la muncă sau au pierdut alte legături din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor CFR Infrastructură, motivul întârzierii a fost defectarea locomotivei în mers.

Aceasta nu a mai pornit în dreptul localităţii Zăveştreni, în apropiere de Videle. Astfel, călătorii au aşteptat sosirea unei alte locomotive electrice care să îi ducă la destinaţie.

4 COMENTARII

  1. iar trenul IR1691,tot ieri, marti , a ajuns in statie , la Timisoara. aproape la ora 21, in loc de 19,45 a facut aproape 9 ore de la Rosiori nord la Timisoara , pe o distanta de 450 de km.

  2. pt. cfr-calatori e valabila zicala: PE DANSATORUL PROST SI COAIELE-L INCURCA. La cfr cacatori au ajuns sa conduca numai hoti, spagari, incompetenti si tot felul de dobitoci corupti de sus, sus, sus si pana la unitatile de baza. Pe bautura si un miel, o sunca, o butelca de palincutza ORGANELE SUPERIOARE inchid ochii si se compromit in detrimentul CFR si al beneficiarului. Unitati de baza: se strang bani tot timpul si cu orice ocazie ca ORGANELE SUPERIOARE sa fie mituite pentru; sefi sa-si pastreze scaunele, examenele periodice sa fie trecute de tot felul de analfabeti, (vezi RV Satu Mare, Depoul SM, si nu numai. e valabil pt. toata tara). Daca cineva ar face un control corect (examinare) si fara bot la mituire surpriza ar fi O SURPRIZA ENORMA. Au fost sesizari dar mituirea, spaga, palinca, sunca, mielul, capsunile,… au fost un fel de fata de masa peste o masa plina de „carii”. DNA AR TREBUI SA INTRE IN CURTEA CFR CALATORI SI SA DEA CU ASPIRATORUL.

  3. Aceasta ruta Bucuresti-Timisoara,a ajuns cea mai urata ruta din Romania…dupa ce intarzierile sunt cum sunt,nu este o intamplare 200 min in acea zi,zi de zi toate trenurile care vin din bucuresti au intarzieri de peste 60-200 min,zilnic…pe langa aceste intarzieri,garniturile sunt mizerabile,inclusiv cele internationale.confortul nu mai zic cum e. s-a spus ca din 2017,nici-un tren,fie regio,fie ir,nu mai au voie sa circule fara clima . am costatat ca la toate ir care vin in timisoara,la clasa a 2 e mai confort decat clasa 1.Acum cateva zile am postat pe pagina mea un material cu un tren Sageata Albastra(IR),care strabate 7 ore de la Timisoara la Baia Mare…Acest tren ne aduce aminte de trenurile naziste,unde evreii erau deportati in lagarele naziste.Nu vezi nimic pe geam,sunt manzgalite,sparte si lipite cu folie si chiar usi blocate..

LĂSAȚI UN MESAJ