Cetăţenii cer audienţe la primarul Robu. Nu doar pe Facebook!

236

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a făcut un obicei din a folosi Facebook pentru a comunica cu timişorenii care l-au votat sau care au nemulţumiri. Un cetăţean ne sesizează că edilul şef nu mai stă de vorbă deloc cu oamenii, decât pe reţeaua de socializare.

Omul a trimis un e-mail prin care îşi prezintă situaţia. Acesta spune că a locuit toată viaţa în Timişoara şi că în ultimii 2 ani a trimis 60 de sesizări Primăriei Timişoara.

Acum însă a dorit şi să stea de vorbă cu primarul oraşului de pe Bega pentru a-i sesiza faptul că este nevoie urgentă de „modernizarea unei străzi din zona Șagului, amenajarea terenului dintre străzile Gradinii si Paul Constantinescu, dar şi montarea de stâlpişori de protecţie pe trotuarele de pe Calea Şagului, deoarece sunt tot timpul maşini parcate pe trotuare, pietonii fiind nevoiţi să le ocoleasca pe şosea”.

Iată păţania bărbatului, care nici acum nu a ajuns să stea faţă în faţă cu primarul Robu.

„Am fost joia trecută să mă înscriu în audienţă la domnul primar Nicolae Robu, în legătură cu modernizarea unei străzi din zona Sagului, cu amenajarea terenului dintre străzile Grădinii şi Paul Constantinescu, dar şi cu montarea de stâlpişori de protecţie pe trotuarele de pe Calea Sagului, deoarece sunt tot timpul maşini parcate pe trotuare, pietonii fiind nevoiţi să le ocolească pe şosea.

Am parcurs toţi paşii pentru a fi primit în audienţă, adică am fost întâi la şefii de direcţii din Primărie şi la viceprimarul Dan Diaconu, însă fără prea mari rezultate până acum. Doamna de la biroul de la camera 12 mi-a comunicat faptul că domnul primar ţine audienţele doar pe Facebook, fiind invitat, dacă doresc să vorbesc cu dânsul, luni de la ora 10:30, pe Facebook. Mi s-a mai recomandat să fac o cerere, în care să solicit că doresc o audienţă la domnul primar, iar dansul, dacă doreşte sau mai pe româneşte, dacă are chef, mă va primii în audienţă. Ieri am dus şi cererea de înscriere în audienţă, dar din nou mi s-a zis că nu voi fi primit în audienţă, deoarece domnul primar nu mai ţine audienţe cu cetăţenii.

Este inadmisibil după părerea mea, ca un primar, care a fost ales de cetăţeni, să refuze să vorbească cu ei. Dacă doreşte să vorbească cu dânsul un bătrân sau cineva care nu are acces la internet, ce face, nu poate, că domnul primar vorbeşte doar pe Facebook”, a scris timişoreanul.

1 COMENTARIU

  1. Iluminatul public de pe strada Memorandului la nr 80,82,84,86 și 63 nu funcționează, am făcut sesizări din luna ianuarie până în prezent. Se află un părculet și stau seara pe întuneric.

LĂSAȚI UN MESAJ