27.2 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Cetățenii care au nevoie de buletin sau viză de flotant pot primi documentele și în acest sfârșit de săptămână

Cetățenii care nu au viză de flotant sau își schimbă documentul de identitate, vor putea să solicite dar și să ridice actele inclusiv în weekend.

Sâmbătă și duminică, 8 și 9 iunie, Direcția de Evidență a Persoanelor eliberează documente, pentru a facilita accesul la vot al cetățenilor.

Cetățenii care au solicitat buletine sau vize de flotant în data de 3 și 4 iunie, le vor primi în data de vineri, 7 iunie. 

Cei care au depus cereri în 5 sau 6 iunie se pot prezendat după documente sâmbătă, 8 iunie. 

Cetățenii care vor depune cereri pentru documente în zilele de 7 și 8 iunie își vor putea ridica noile buletine sau vize de flotant în dimineața zilei de 9 iunie.

Cetățenii care nu au reușit să depună cereri pentru documente, o pot face și în dimineața zilei de 9 iunie, urmând ca aceștia să-și primească buletinul sau vizele de flotant duminică după amiază.

În weekendul alegerilor, programul Direcției de Evidență a Persoanelor va fi prelungit, iar instituția va funcționa sâmbătă, 8 iunie între orele 8:00 – 16:00, urmând ca duminică 9 iunie, programul să fie prelungit, între orele 7:00-22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :