Cere despăgubiri după ce şi-a distrus maşina pe Autostrada Sibiu-Deva

174

Un hunedorean s-a adresat instanței pentru a obține despăgubiri, după ce și-a distrus mașina în timp ce se deplasa pe Autostrada Deva – Sibiu.

Bărbatul a chemat în judecată Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cea care are în grijă autostrada și este responsabilă de starea șoselei. Incidentul s-a petrecut pe pasajul de la Simeria Veche, în vara anului trecut.

„În data de 4 iunie 2018, în jurul orei 21:40, mă deplasam cu autoturismul societății comericale, pe direcția Sibiu – Deva pe Autostrada A1. Pe podul din dreptul localității Simeria Veche, am trecut cu roata stânga față peste rostul perpendicular (tip grătar), care era desprins din locul în care a fost montat inițial, aflându-se pe partea  carosabilă, pe banda a doua de deplasare. În urma impactului a rezultat avarierea  autoturismului”, a precizat hunedoreanul în plângerea depusă la Judecătorie.

Un caz similar de obligare la plata prejudiciului a CNAIR pentru distrugerea autoturismului pe autostradă s-a judecat la instanțele hunedorene. Proprietarul unui autoturism a câștigat procesul în care a cerut despăgubiri pentru că în timp ce mergea pe autostradă a lovit un câine și și-a avariat mașina.

LĂSAȚI UN MESAJ