Centrul de evaluare de la Spitalul Modular din Timișoara, funcțional

76

La Spitalul Modular de pe Stadionul CFR Timișoara funcționează, de marți, un centru de evaluare a bolnavilor de COVID-19. Pacienții care ajung aici vor fi evaluați sanitar și vor primi tratament antiviral.

„S-a deschis Centrul de evaluare COVID-19 la Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament al Spitalului Militar Timișoara. Începând cu data de 25.01.2022, ora 12.00, la Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament, situat pe strada Nera, nr.2. (stadionul CFR) funcționează Centrul de evaluare COVID-19. Bolnavii infectați cu virusul SARS-Cov-2 se vor putea prezenta în acest centru fără bilet de trimitere, pe baza confirmării infecției printr-un test antigen rapid sau test NAAT/RT-PCR, identificat în platforma Corona Forms, pentru evaluarea stării de sănătate și pentru a primi tratament antiviral”, a transmis Spitalul Militar Timișoara.

Tratamentul antiviral este gratuit, în regim de spitalizare de zi, indiferent dacă bolnavul deține sau nu calitatea de asigurat medical. Programul Centrului de evaluare COVID-19 este de luni până duminică, în intervalul orar 08.00-18.00. Bolnavii pot primi informații apelând numărul de telefon al Centrului de Evaluare Covid-19: +40 771 049 855.

LĂSAȚI UN MESAJ