Cele mai noi imagini cu autostrada Lugoj-Deva arată adevărul: cât mai au constructorii de lucrat

488

Finalizarea Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva a fost anunţată pentru decembrie 2016, dar cele mai recente imagini aeriene publicate cu şantierul autostrăzii arată cât de mult mai au constructorii de lucrat.

Imagini aeriene publicate în 19 septembrie, de Asociaţia Pro Infrastructură, pe pagina sa de Youtube arată stadiul lucrărilor la Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Tronsonul de 22 de kilometri între localităţile Şoimuş şi Ilia se află în execuţie din primăvara anului 2014. Termenul de realizare al proiectului a fost anunţat de constructori pentru luna decembrie a acestui an, fapt confirmat recent de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„Situaţia de pe Lotul 4 al Autostrăzii se prezintă în parametrii normali, iar antreprenorul român a reasumat termenul de finalizare a lucrării pentru finele lui 2017”, informa, în iulie 2017, ministrul Transporturilor. Deocamdată, pe aproape jumătate din lungimea traseului, respectiv sectorul dintre Şoimuş şi Brănişca, nu a ajuns asfaltul. La intrarea în Şoimuş lucrările la nodul rutier complex sunt la început, la ieşirea din localitate un versant în lungime de peste un kilometru va trebui decopertat, iar în zona satului Mintia, mai mulţi stâlpi de electricitate vor trebui mutaţi de pe traseul viitoarei autostrăzi.

sursă: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ