13.6 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Cele mai faine cadouri de Crăciun te așteaptă la Iulius Mall

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, ocazie ideală pentru a găsi cele mai inspirate sugestii de cadouri la Iulius Mall Timişoara şi de a asculta colinde.

Pregătirile pentru întâlnirea cu Moș Crăciun sunt mai ușor de realizat la Iulius Mall, acolo unde se desfășoară un târg de cadouri pentru întreaga familie. Astfel, la demisolul mall-ului, 45 de expozanţi îi întâmpină pe clienţi cu o varietate de propuneri. Vizitatorii vor găsi decoraţiuni de sărbători, globuri, lumânări parfumate şi săpunuri aromate, produse din lut şi nu numai personalizate, accesorii handmade din piele sau lemn, goblenuri, dulciuri, produse tradiţionale şi de cofetărie, miere, condimente, cosmetice naturale şi multe altele. Târgul va avea loc în perioada 20 – 24 decembrie 2017.

Tot până în Ajunul Crăciunului inclusiv, la parterul mall-ului, clienții pot descoperi alţi 45 de expozanţi care s-au pregătit cu o varietate de idei de cadouri, precum: parfumuri, cosmetice, săpunuri naturale, broderii, aranjamente şi ornamente de Crăciun, articole decorative din lavandă, sticlă şi ceramică, produse apicole sau cămăşi tradiţionale româneşti. În plus, pentru masa de sărbători, vizitatorii târgului pot alege specialităţi vânătoreşti sau din trufe, dar şi vinuri, prăjituri şi dulciuri de casă delicioase.

Colindele vor răsuna în Iulius Mall miercuri şi joi. Astfel, pe 20 decembrie, de la ora 17.00, Asociaţia Pentagon prezintă spectacolul „Poveste de Crăciun”. Două ore mai târziu, corul Vocea Evangheliei îi va încânta pe cei prezenți în food court cu melodii de sezon.

Joi, de la ora 14.00, atmosfera de Crăciun va fi oferită prin intermediul unui concert susţinut de un grup de elevi coordonat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, iar de la ora 18.30, prichindeii talentaţi de la Palatul Copiilor îi vor colinda pe clienţi.

În continuare, cei nerăbdători să îl întâlnească pe Moș Crăciun sunt așteptați la Iulius Mall. Simpaticul bătrânel este prezent zilnic, până pe 23 decembrie, la bradul din food court sau din zona Intersport. Până vineri, programul Moşului este de la ora 16.00 până la ora 19.00, iar pe 23 decembrie, în intervalul orar 14.00 – 20.00.

În plus, cei mici sunt așteptați pe ghețarul de la demisol, zona Poema. Cu ajutorul realității augmentate, vor călători în ținuturi înghețate, alături de pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos.

Alte subiecte :

Underground 2™, Orașul care nu se vede – o (re)lansare de carte cu momente vii ale istoriei bănățene mai puțin cunoscute | FOTO-VIDEO

Vineri, 23 Februarie, la sediul filialei din Timișoara al Uniunii Scriitorilor Români a fost (re)lansat Underground 2™, Orașul care nu se vede, cel de-al...

Un nou palat istoric al Timișoarei a fost renovat și arată splendid acum

Una dintre clădirile de referință ale Timișoarei, Palatul Ciobanu, este prima care a îmbrățișat tema țăranului român, dar și ultima care a fost ridicată...

Citește și :