Cel mai păzit bloc din Timişoara, 24 de ore din 24, de teama… „jihadului”!

2142

În plin centrul Timişoarei, de mai bine de o lună şi jumătate, un bloc este păzit de poliţie 24 de ore din 24. Nimeni nu intră şi nimeni nu iese fără să fie legitimat de poliţişti.

Măsura de protecţie a fost luată după ce, în 18 ianuarie, în zonă a avut loc un atac armat asupra sirianului Jamil Faadi, vărul lui Zaher Iskandarani, eveniment relatat de Banatul Azi.

EXPLOZIV! Vărul interlopului Zaher Iskandarani a scăpat cu viaţă dintr-o tentativă de asasinat, la Timişoara! Asupra sa s-au tras mai multe focuri de armă

Jamil Faadi tocmai terminase antrenamentul şi se urcase la volanul maşinii, în momentul în care persoane necunoscute au deschis focul asupra automobilului de lux.

Două focuri de armă au lovit portiera din faţă, de pe partea stânga. Un al treilea glonţ a străpuns geamul pe partea şoferului şi l-a rănit pe bărbat în mâna. Jamil Faadi a reuşit să fugă şi să se adăpostească într-o benzinărie, la câţiva metri de locul incidentului. Aici a sunat la 112 şi a cerut ajutor, iar zona a fost împânzită imediat de poliţişti, conduşi în teren de şeful IPJ Timiş, chestorul Ioan Mirescu.

Rănit de unul dintre gloanţe la mână, bărbatul susţine că atacul a fost bine pregătit şi că, de fapt, asasinarea sa era pregătită încă din noaptea de Revelion. Primul suspect dus la audieri, chiar miercuri noapte, a fost Rami Iskandarani, fiul interlopului Zaher Iskandarani, care a fost ridicat de poliţişti de la domiciliul sau din Calea Sagului şi dus la sediul IPJ Timiş.

Ca atare, procurorul de caz a considerat necesară instituirea măsurii de protecţie a locuinţei în care locuieşte Jamil Faadi. Mai ales că sirianul susţine că a mai primit ameninţări cu moartea între timp.

Jamil Faadi susţine că Zaher Iskandarani are o datorie neachitată faţă de el şi acesta ar fi motivul pentru care e „vânat”.

jamil-faadi

LĂSAȚI UN MESAJ