Ceartă sfărșită în sânge. Un tânăr din vestul țării, ucis după o încăierare

189

Un bărbat de 32 de ani a decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani, în urma unui conflict spontan, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

„Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic şi este inconştientă. Echipajul deplasat la faţa locului a stabilit faptul că în cursul serii, în jurul orei 22,40, pe strada Calea Caransebeşului, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbaţi, de 19 şi 32 de ani, din Reşiţa, care s-au agresat reciproc. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconştient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanţă, decedând ulterior”, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, iar tânărul de 19 ani se află în custodia poliţiei. În acest caz a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

LĂSAȚI UN MESAJ