Ceartă la cuțite, la propriu, între doi frați din Banat! Motivul incredibil pentru care s-au războit

342

Doi frați din Reșița au ajuns să se urască de moarte după ce unul dintre ei a refuzat să îi dea celuilalt bani să achite factura la gaz. Cei doi au fost la un pas să se bată și doar intervenția jandarmilor i-a potolit.

Scandalul dintre frați a avut loc în cartierul Muncitoresc, echipajul de intervenție ajungând la scurt timp după ce un apel la 112 a anunțat că unul dintre frați ar fi amenințat cu un cuțit.

“Jandarmii cărășeni au ajuns imediat la fața locului, unde au constatat, în urma verificărilor și a relatărilor persoanelor de față, că un bărbat s-a deplasat la locuința fratelui său, amenințându-l cu un cuțit, deoarece acesta nu l-a ajutat financiar să-și plătească factura restantă la gaz, motiv pentru care lucrătorii E.ON i-au ridicat, în acea zi, contorul de gaz. În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acestea fiind predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetărilor”, a declarat pentru Resita.ro, Marius Sandulescu, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ