Cea mai geroasă dimineață din această iarnă! Unde a fost cel mai frig!

769

Frigul a pus stăpânire pe România noaptea trecută. S-au înregistrat cele mai scăzute valori ale temperaturii de la începutul iernii, datorită prezenței unui val de aer polar peste țara noastră. Cel mai frig a fost în Vâlcea, temperatura ajungând până la -23 de grade. Minimele au coborât  la 0ra 7.00 până la valoarea de -18 grade, la Iezer, în Bistrița Năsăud. Valorile au fost măsurate marți dimineață la ora 7.00 potrivit ANM.

Cele mai scăzute temperaturi de la începutul sezonului rece și implicit din 2019 s-au înregistrat marți noaptea, pe toată suprafața țării. Cea mai joasă temperatură s-a înregistrat la Obârșia Lotrului, în Vâlcea: – 23 de grade. La Târgu Lăpuș, în Maramureș, au fost – 22 de grade în cursul nopții de luni spre marți, iar la Stâna de Vale, în Bihor, – 21 de grade.

Spre dimineață, la București, minimele au coborât până la -10 grade, la fel ca la Bistrița. La Cluj Napoca a fost și mai frig, -14 grade, -16 la Baia Mare, -10 la Deva, -11 la Timișoara și Craiova, -5 la Buzău și Constanța, -6 la Medgidia, -14 la Botoșani și Suceava, -12 la Vaslui, -9 la Focșani și Brăila.

Citeşte întreaga ştire:Cele mai scăzute temperaturi de la începutul iernii. La -23 grade a fost detronat chiar și ”polul frigului”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.