Ce vizită total neașteptată a primit Cristiano Ronaldo pe iahtul său? VIDEO

631

Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriză neplăcută pe iahtul pe care își petrece vacanța alături de iubita sa Georgina Rodriguez, de copiii săi și de alți membri ai familiei. Agenți înarmați din cadrul departamentului vamal al Fiscului spaniol au descins pe ambarcațiunea pe care starul portughez o deține, relatează hola.com. Potrivit sursei citate, Cristiano Ronaldo se întorsese cu puțin timp înainte de la masă, de la un restaurant din Formentera. Cei trei agenți au inspectat timp de o oră și jumătate iahtul închiriat de fotbalist și au cerut mai multe documente, care le-au fost înmânate de o rudă a lui Ronaldo.

Fotbalistul, care se odihnea alături de familie, a fost calm pe parcursul inspecției și nu s-a ridicat nicio clipă pentru a discuta cu agenții și a se interesa de ce se întâmplă.

După o oră și jumătate, persoana care trebuia să dea documentele și-a luat la revedere de la agenți cu o strângere de mână și agenții au reacționat zâmbind.

Agenții nu au dat explicații cu privire la motivele descinderii, astfel că nu se știe dacă este vorba de problemele fiscale ale fotbalistului sau de alte probleme legate de iahtul închiriat.

Jucătorul portughez este vizat de o plângere a Parchetului din Madrid pentru o presupusă fraudă fiscală de 14,7 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ