19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Ce unități de învățământ vor funcționa în online, de luni, în Timiș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență TImiș a aprobat scenariul în care va funcționa de luni fiecare unitate de învățământ din județul Timiș – școli și grădinițe.

Singurele unități de învățământ care vor funcționa în online integral sunt Școala Primară Sinersig, Liceul Teoretic Buziaș, Școala Gimnaziala Bacova, Grădinița cu Program Normal Nădrag, Gradinita cu Program Prelungit nr. 14 Timișoara, Gradinita cu Program Săptămânal Timișoara, Gradinita Program Prelungit 11 Timișoara, Gradinita cu Program Prelungit 33 Timișoara, Gradinita cu Program Normal Voiteg.

Potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, 461 de unități de învâțământ vor funcționa în scenariul 1 și 136 în scenariul 2 (având clase în online, unde sunt cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-COV 2).

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a explicat într-o postare pe Facebook că atunci când în scenariul 2 mai mult de jumătate din clase au elevi infectați și au intrat în online, atunci, va intra toată școala în online.

“Se mai poate intra în online și atunci când avem un focar de COVID-19, declarat de DSP, chiar dacă încă nu avem jumătate din clase cu cel puțin un elev declarat pozitiv SARS-CoV-2”, a mai explicat Ovidu Drăgănescu.
Sursa: Radio Timișoara

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :