Ce se întâmplă la Coronini, la două săptămâni de la tragedia care a curmat viețile a patru oameni

2440

La aproape două săptămâni de la tragicul accident de la Coronini în urma căruia patru persoane au dispărut în apele Dunării, în zonă încă nu au fost montate parapetele de protecție adecvate. A fost adoptată în schimb o soluție provizorie, cel puțin așa a afirmat șeful secției de Drumuri Caransebeș, deși acesta a recunoscut că nu are totuși informații exacte.

Subiectul a fost abordat în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de ieri, când vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, care l-a întrebat despre situația din zonă pe Ioan Boba, șeful secției Drumuri Naționale Caransebeș, care venise să prezinte pregătirile de iarnă la secțiile de Drumuri Caransebeș și Orșova.

Nu am informații foarte concrete, dar dintr-o discuție anterioară cu colegul de la Orșova pot să vă spun că la momentul ăsta sunt puși niște parapeți provizorii, parapeți de protecție lestați cu nisip. Este o soluție provizorie, urmând a se monta de urgență, zilele următoare parapeți definitivi”, a explicat Boba.

O familie formată din patru persoane, părinții și cei doi copii, a dispărut în apele Dunării, în urma unui accident de circulație ce a avut loc pe data de 7 octombrie, în zona localității Coronini. Vehiculul cu care se deplasau victimele a plonjat în Dunăre, singurul care a reușit să se salveze fiind șoferul. Până în prezent, au fost găsite doar cadavrele a trei dintre victime, mama și cei doi copii, dintre care un micuț, în vârstă de 3 ani. Conform informațiilor făcute publice de CNAIR după accident, parapetul greu din zonă era deteriorat de cel puțin 2 ani, fără să se fi luat nici o măsură pentru remedierea situației.

sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ