Campionul mondial la biliard vine la turneul Timișoara Open 2K17

103

Timișoara Open 2K17 adună la final de săptămână jucători de biliard din țară și străinătate. Premiile totale de 8.000 de euro puse la bătaie atrag profesioniști și amatori dar și o demonstrație din partea campionului mondial Gabi Vișoiu.

Biliardul revine în capitala Banatului cu prima competiție de calibru după ani buni de pauză. Ultimul turneu de acest fel organizat la Timișoara avea loc în 2010, în Complexul Studențesc. Clubul Black Box este gazdă a unui turneu interesant în acest week-end. Sub titulatura de Timișoara Open 2K17 se va desfășura un concurs de 9Ball.

Sunt așteptați jucători de biliard profesionişti şi amatori, din ţară şi străinătate, atrași de premiile totale de 8.000 de euro. Marele premiu va reveni câștigătorului tabloului de 128 de participanți – 2.000 euro, iar listele cu înscrieri sunt deschise până sâmbătă dimineața la fața locului.

”Nivelul tehnic va fi unul ridicat. Vom avea jucători cu clasări bune, inclusiv campionul european de juniori care poate ajunge lejer în Top 10. Este ediția inaugurală și de la anul vrem să îl ridicăm și mai sus. Din păcate nu mai avem un campionat național de biliard și jucătorii români au la dispoziție doar turnee de acest gen”, spune președintele Federației Române, Gabi Vișoiu.

Șeful FRB este de altfel și cel care va oferi demonstrația de trick-shot din ultima zi a turneului. Campionul mondial la această disciplină le va demonstra timișorenilor loviturile cu care a devenit celebru în lumea biliardului. Demonstrația lui Vișoiu, precum și meciurile din fazele finale se vor desfășura duminică pe platoul din fața Intersport în Iulius Mall, cu începere de la ora 17. Turneul începe sâmbătă, la Black Box.

LĂSAȚI UN MESAJ