Ce se întâmplă cu pensiile românilor în perioada sărbătorilor!

5861

Veşti bune pentru pensionarii din sistemul public. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că românii își vor primi pensiile cu două zile mai devreme decât de obicei, adică pe 14 aprilie, pentru a se putea bucura de Paște.

Astfel, plata drepturilor acelor pensionari care primesc pensia prin intermediul poștei va începe cu data de 12 aprilie.

Plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi cu caracter special, care se achită odată cu pensiile, prin poștă, se va efectua în intervalul 12 – 26 aprilie, la domiciliul beneficiarilor.
Persoanele avizate la domiciliu, își pot ridica pensiile până în data de 27 aprilie, de la ghișeele subunităților poștale.

Pentru beneficiarii care își primesc drepturile prin conturi bancare, plata acestora va începe din data de 14 aprilie, conform convențiilor pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

4 COMENTARII

  1. Eu de obicei o primesc pe card in ziua de 13 a lunii.cum poate sa spuna ca vine mai devreme pe card cu doua zile ei zic ca vine pe 14 pe card asta inseamna ca e cu o zi intarziere.

LĂSAȚI UN MESAJ