23.6 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Ce șanse sunt să vină primăvara! Cum va fi vremea în Banat la începutul săptămânii…

Luni, vremea va intra într-un proces de încalzire. Va mai ploua local în vest, centru şi nord şi izolat în rest. În zonele de munte, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificari în sudul şi vestul ţarii şi izolat în rest, iar pe crestele montane înalte va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6…7 grade în depresiuni şi 19…20 de grade în sud-vest, la Drobeta Turnu Severin. Dimineaţa se va semnala brumă, local, mai ales în nordul, centrul şi estul ţării şi izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie, astfel încât se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 12…13 grade în depresiuni si pe litoral şi 21-22 de grade în vestul tării, la Timișoara. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice, dar numai izolat vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va avea intensificări temporare în zonele de munte şi izolat în rest. Vor fi condiţii de ceață, iar în estul Transilvaniei, dimineaţa, se va semnala brumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :