Ce riscă fotbalistul care şi-a omorât copilul de 5 ani pentru că „pur şi simplu nu-l iubea”

138

O veste cutremurătoare a venit săptămâna trecută, din Turcia. Cevher Toktaş (32 de ani), un fotbalist de la Bursa Yıldırım Spor, echipă aflată în ligile inferioare, și-a ucis fiul de 5 ani prin asfixiere.

Cevher Toktaş riscă acum închisoarea pe viaţă, iar trupul micuţului Kasim va fi exhumat pentru autopsie, informează presa internaţională. La 10 zile după ce fiul său a fost înhumat, Cevher Toktaş s-a prezentat la o secţie de poliţie şi şi-a mărturisit crima.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic”, a mărturisit Toktaş.

Toktaş nu a recurs la acest gest deoarece se temea de coronavirus, ci pentru că pur şi simplu nu-şi iubea copilul. „Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, le-a spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Toktaş a mai povestit că după ce şi-a ucis fiul şi-a sunat soţia. „Nu i-am spus soţiei, nici mamei, nici tatălui meu după ce mi s-a sps că a murit Kasim. Soţia şi tatăl meu nu ştiau că mi-am ucis fiul„, le-a povestit Toktaş poliţiştilor.

Acum, fotbalistul de 32 de ani este cercetat şi riscă închisoarea pe viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ