Ce nu văd edilii Timișoarei! Şantierul din Piaţa Badea Cârţan – loc de odihnă pe banii contribuabililor… Foto+Video

913

Au trecut aproape două luni de când Piaţa Badea Cârţan a fost mutată în Piaţa Traian. Asta cu promisiunea că lucrările de modernizare vor dura doar 3 luni. Ele sunt executate de către firma Building SRL, cu aproape 900.000 de lei, adică aproximativ 233.000 de euro.

Modernizare pieței prevede realizarea unei hale pentru comercianți, sub copertina existentă. Practic, este vorba despre închiderea spațiului de sub copertina existentă, pentru ca piețarii să nu mai stea în curent și în frig pe timpul iernii. Hala nou creată va avea pereți tip sandvici cu policarbonat, cu o capacitate de 220 de mese.

Lucrari Piata Badea Cartan 4

De asemenea, se schimbă conductele de apă, va fi introdusă canalizarea şi sistemul de încălzire pentru ca pieţarii să aibă condiţii de viaţă decente şi să nu mai sufere din cauza intemperiilor.

Lucrari Piata Badea Cartan 7

Am vrut să vedem dacă lucrările sunt în grafic dar, din păcate, nu prea i-am găsit la treabă pe cei care execută lucrarea. Într-o zi de lucru, de început de săptămână, obosiți probabil după zilele frumoase de week-end, o câțiva muncitori preferă să stea ascunşi după o copertină, la cădurică şi la o cafea. În rest pustiu! Nimeni să lucreze! Nimeni să îi tragă la răspundere! Numeni să-i întrebe de sănătate!

Lucrari Piata Badea Cartan 10

După cum se poate vedea şi din fotografii muncitorii sunt ori plictisiţi de atâta muncă, ori obosiţi de atâta stat. În timp ce unii cască alţii abia se mai ţin pe picioare, sprijinindu-se de materialele de construcţii.

Când şi-au dat seama că sunt filmaţi s-au pus la pândă după grilajul de mascare. În cele din urmă l-au închis, pentru a nu se mai vedea ce e înăuntru şi cum se doarme în picioare pe banii contribuabililor.

2 COMENTARII

  1. Eheeeee,daca erau de demolat niste garaje,sa vezi cum mergea treaba…ca unsa!Muuuult mai usor de demolat decat de construit,mai ales cand ceea ce demolezi e al altuia….

LĂSAȚI UN MESAJ