Ce îți va aduce Anul Cocoșului de Foc

246

În 8 ianuarie 2017 se încheie Anul Maimuței și începe Anul Cocoșului de Foc. Iată ce schimbări va aduce acest an!

Cocoșul de Foc simbolizează zorii de zi, trezirea și noile începuturi. În 2017, succesul poate fi obținut numai prin muncă grea și răbdare.

Anul Cocoșului de Foc este dominat de rigurozitate și justiție, de eficiență logică. Așadar, dacă lucrezi în domeniul administrațiilor publice, dacă ai o carieră militară sau lucrezi în poliție, anul 2017 va fi unul favorabil pentru tine din punct de vedere profesional.

Cocoșul de Foc te determină să schimbi sfera profesională, șă te angajezi în alt domeniu sau să faci cursuri de recalificare. Dacă ai propria afacere, anul 2017 este anul în care eforturile și răbdarea îți sunt răsplătite.

Dacă ești singură, anul 2017 este un an ideal pentru începerea unei noi relații. Pe de altă parte, dacă ești implicată într-o relație de multă vreme, care urma să se concretizeze cu o căsnicie, e  posibil ca în 2017 să pui punct acstei relații.

Dacă dai naștere unui copil în anul Cocoșului de Foc, copilul tău va avea un temperament potolit, însă va fi extrem de mândru și orgolios.

Atâta timp cât respecți regulile și ai o atitudine pozitivă, Anul Cocoșului de Foc îți va aduce numai satisfacții.

 

Sursa: feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ