Ce au putut să fure doi bărbați din pasajul Operei

560

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 02.35, în zona centrală, au depistat două persoane care au sustras cabluri electrice de la intrarea în pasajul din Piața Operei. Cei în cauză au fost observați de polițiștii locali cum duceau două bagaje voluminoase suspecte pe str. Alba Iulia, motiv pentru care s-au deplasat spre ei pentru a-i legitima.

La vederea polițiștilor locali, cei doi au luat-o la fugă. Polițiștii locali au pornit în urmărirea lor și i-au reținut la intersecția străzilor Coriolan Brediceanu cu Sfântul Ioan, respectiv pe str. Iosif Nemoianu.

Bărbații au fost identificați în persoana lui M.I., de 23 de ani, cu domiciliul în Runcu, județul Gorj, și S.M., de 20 de ani, cu domiciliul în Periam – Timiș. Aceștia au declarat că au sustras cablurile electrice din subsolul de la Pasajul din Piața Operei, cu intenția de a le valorifica.

Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

2 COMENTARII

  1. In mod tradițional (și obligatoriu!), cel puțin unul dintre hoți este bănățean. Este normal, banatul are in spate o intreagă istorie, are tradiții in privința hoției și a contrabandei, insăși formarea poporului bănățean este legată de concentrarea (forțată, prin deportare) in zonă a „profesioniștilor” in domeniu, incepând incă de acum trei secole, că doară „tăt banatu-i fruncea”! In acest domeniu, doar…
    Care este profilul electoral al „profesionistului” S.M., un tânăr bănățean care promite incă de la vârsta de 20 de ani că va respecta intocmai tradițiile din regiune? Nu poate să fie decât unul „pemepist” sau „pesedist”: după un deceniu de băsism puturos, urmează, după cum ne sugerează recentele rezultate electorale din zonă, un deceniu de dragnism mustăcios. Adică… aceeași Mărie, cu o altă pălărie ce denotă acelaș „bun gust”.

LĂSAȚI UN MESAJ