Ce au pățit trei românce pe o autostradă din Ungaria. Totul se „trage” de la doi conaționali deghizați în polțiști VIDEO

175

Trei românce care se întorceau din Germania au trăit un adevărat coşmar pe o stradă din Ungaria. Doi conaţionali îmbrăcaţi în poliţişti le-au oprit maşina, iar de acolo a început tot coşmarul.

Incidentul a avut loc acum doi ani, iar autorităţile maghiare au anunţat acum finalizarea anchetei declanşate în cazul jafului soldat cu rănirea celor trei victime, care au rămas fără bani şi fără toate obiectele de preţ.

Conform unui comunicat făcut public, vineri, 12 octombrie de Parchetului maghiar Bács-Kiskun, atacul s-a produs în noaptea de 22 aprilie 2019, pe autostrada M5.  Victimele, care lucrau ca dansatoare în Germania, se întorceau în România şi au fost urmărite de atacatori cu o maşină închiriată până în apropiere de localitatea Lajosmizse. Aici, cei doi bărbaţi le-au depăşit şi au oprit într-o zonă de odihnă, după care au ieşit la şosea şi le-au făcut semnale luminoase îmbrăcaţi în haine de poliţişti maghiari şi purtând măşti pe faţă.

Femeile au oprit maşina, iar una dintre ele a deschis geamul cu intenţia de a le prezenta actele falşilor poliţişti. Infractorii au profitat imediat. S-au postat de o parte şi de alta a maşinii, încercând să deschidă uşile. Pentru că erau închise, unul a tras 4 focuri de armă cu pistolul de gaze, spre pământ şi spre maşină, obligându-le pe femei să deblocheze portierele. Apoi, a deschis uşa din dreptul şoferiţei, luând cheia din contact şi a început s-o lovească cu pumnii în cap pe femeia care a încercat să-i smulgă arma. Nu s-a oprit aici. A târât-o din maşină, a aruncat-o pe jos în timp ce striga la ea în continuu „Give me the money”.

Întreaga lor poveste, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ