Ce artiști faimoși concertează anul acesta în Timişoara!

1059

În capitala culturală europeană Timişoara vor veni, şi în 2017, artişti importanţi ai scenei internaţionale.

Tarja Turunen, fosta solistă a trupei Nightwish, va susține două concerte în România. Una dintre cele mai puternice voci ale rockului simfonic, fosta solistă a formaţiei finlandeze de metal simfonic Nightwish, va susţine două concerte în țara noastră. Primul concert va avea loc pe 2 februarie, la sala Capitol din Timiș, iar cel de-al doilea pe 3 februarie, în Capitală.

Tot în luna februarie ajung la Timișoara Jethro Tull. Formația britanică va concerta în data de 19 februarie pe scena Filarmonicii Banatul.

The Prince of Romance revine în România cu un turneu de Ziua Femeii care va începe la Timișoara. Richard Clayderman va concerta la Sala ‘Constantin Jude’ din Timișoara, în data de 6 martie, la ora 19:30. Artistul francez a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”. Richard Clayderman va mai susține concerte la Târgu-Mureș, București, Constanța și Galați

2017 este anul în care vor sosi în țara noastra mai multe legende ale muzicii. Astfel, pe 13 mai, Deep Purpe revine în România cu turneul „The Long Goodbye”. Grupul britanc va concerta în București, la Romexpo.

Pe 22 iunie, Andrea Bocelli va susține un concert în Piața Constituției din București. Tenorul va susține încă un recital în țara noastră, la Cluj-Napoca.

Vara acestui an îi va aduce în România și pe cei de la Depeche Mode. Concertul este programat pe 23 iulie la Cluj-Napoca, la Cluj Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ