Ce a păţit un bărbat care a intrat peste un şofer în maşină şi l-a luat la bătaie în trafic

173

Imagini incredibile surprinse miercuri seară, în traficul din Iaşi, cu ajutorul unei camere de bord. Un bărbat coboară nervos din propria maşină în mijlocul unei intersecţii, loveşte cu piciorul autoturismul altui participant la trafic, apoi deschide portiera acestuia şi îl ia la bătaie.

Imaginile au stârnit revolta în rândul şoferilor, sute de comentarii strângându-se la postarea de pe un grup local, în doar câteva minute. „National Geographic în trafic. Se vede originea sa, conform teoriei lui Darwin”, „Un frustrat. Ferească Sfântu! Să răspundă şi pentru vandalism şi pentru violenţă! De ce nu s-a dat cu capul de volan dacă voia adrenalină?”, sunt doar câteva dintre comentariile ieşenilor.

În urma apariţiei filmării în spaţiul public, poliţiştii ieşeni au transmis că s-au autosesizat, iar în această dimineaţă,  au anunţat şi pedeapsa iniţială primită de cetăţeanul violent.    „Poliţiştii s-au deplasat în zona indicată şi au depistat în scurt timp, în trafic, conducătorul auto reclamat. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă conform Legii 61/1991 în valoare de 400 de lei. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.