Ce a descoperit șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Vest în tramvaie FOTO

145

Tramvaiele vechi din Timișoara sunt la un pas să devină istorie. Asta pentru că atât șeful pentru Protecția Consumatorilor Vest cât prefectul au ajuns la concluzia că garniturile fabricate în anii 60 nu mai prezintă siguranță.

Șeful de la Protecția Consumatorilor a verificat tramvaiele și a publicat mai multe fotografii în care se vede starea avansată de degradare a acestor mijloace de transport în comun.

„Am convingerea că timișorenii merită mai mult!! Transportul public trebuie să se desfășoare în condițiile prevazute de lege, iar în caz contrar, măsurile vor fi în consecință”, a transmis Sorin Susanu, șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Vest.

Vă amintim că prefectul de Timiș le-a dat termen celor de la STPT să vină cu soluții săptămâna viitoare pentru a nu lăsa călătorii fără mijloace de transport. Mai mult, Regia de transport a și primit o amendă de 15.000 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Tramvaiele arata asa de muti ani ! De muti ani !
    Abia acum vede cineva care are aceasta datorie ? Unde ati fost pana acum fratilor ??
    Ca eu de cate ori sun la dispecerat la ratt mi se spune ca sunt ironic si ca nu am dreptate (mai ales in privinta programului de circulatie).
    Ca tot a venit vorba, vede cineva ca tramvaiul 6 dispare de pe trasee subit ? Ambele sensuri.

LĂSAȚI UN MESAJ