Ce-a descoperit ANI în legătură cu averea unui vameș timișorean

405

Agenţia Naţională de Integritate a constatat diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate de un fost inspector vamal.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, miercuri, că a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de aproape 190.000 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate de un fost inspector vamal, în perioada exercitării funcţiei publice.

‘Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 188.920 lei (aproximativ 53.374 euro) între averea dobândită şi veniturile realizate de către Feneşan Mihnea Ion, fost funcţionar public (inspector vamal) în cadrul Direcţiei Regionale Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, Judeţul Timiş, în perioada exercitării funcţiei publice.

Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Feneşan Mihnea Ion’, se arată într-un comunicat al ANI.

Potrivit acestuia, persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ