Ce a căutat Angela Merkel în Playboy?

243

Potrivit unor înalţi funcţionari germani, cancelarul Angela Merkel, care se documentează întotdeauna înaintea unei întâlniri, a fost nevoită să consulte revista Playboy pentru a se pregăti de întrevederea cu Donald Trump.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a citit,în ajunul întrevederii cu șeful de la Casa Albă, interviul oferit de președintele SUA, Donald Trump, revistei Playboy.

Potrivit unor înalți funcționari germani, cancelarul s-a pregătit serios de această întrevedere, studiind mai multe discursuri și interviuri ale președintelui american, inclusiv cel oferit de Trump revistei Playboy în anul 1990. În acel text, Trump și-a expus tezele politice pe care și-a propus să le realizeze, notează publicația britanică.

În afară de aceasta, cancelarul a analizat comportamentul lui Trump în timp întâlnirilor cu alți lideri mondial — prim-miniștrii Marii Britanii, Canadei și Japoniei. Întâlnirea dintre cancelarul Germaniei și președintele SUA a avut loc pe 17 martie la Washington. În timpul sesiunilor foto, jurnaliștii i-au rugat pe cei doi lideri să-și strângă mâna, însă Trump a refuzat s-o facă, chiar dacă Merkel i-a solicitat acordul. Ulterior, Casa Albă a explicat acest incident prin neatenția președintelui Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ