CDJ PNL Timiș a votat listele pentru Senat și Camera Deputaților

109

Colegiul Director al PNL Timiș (forul superior de conducere al organizației) a stabilit, astăzi (miercuri) candidații pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Pentru Camera Deputaților, ordinea candidaților pe liste este următoarea:
1. Marilen Gabriel Pirtea
2. Ben Oni Ardelean
3. Cosmin Șandru
4. Petru Roman
5. Ciprian Bogdan
6. Claudiu Chira
7. Sorin Supuran
8. Adriana Corbeanu
9. Elena Samoilă
10. Samuel Lupulescu
Pentru un loc în Senat României, ordinea pe liste este următoarea:
1. Alina Gorghiu
2. Ionuț Gaiță
3. Mihai Bojin
4. Sorina Ciurlea

„PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani, fie că este vorba despre centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Moravița, de noua conexiune la autostrada A1, de stadion, sala polivalentă sau de preluarea aeroportului de către autoritățile locale”, a precizat președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

De asemenea, în cadrul ședinței BPJ interimar al PNL Timiș de astăzi, președintele interimar al organizației județene, Alin Nica, și-a asumat și conducerea interimară a organizației PNL Timișoara, până după alegerile parlamentare. Săptămâna aceasta, se va forma și un Birou Politic Local interimar PNL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ