CCIA Timiș organizează o nouă sesiune de instruire în utilizarea S.I.C.A.P.

18

Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională vine în sprijinul celor interesați cu o nouă serie a sesiunii de instruire „Utilizare S.I.C.A.P”.

Perioada: 3 – 7 iunie 2019 (luni-vineri, între orele 16.30-19.30)
Taxa de participare: 650 lei + TVA/pers. (10 % reducere membrii CCIAT)
Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22)
Formator: Daniela GOIA

Adresabilitate: Programul de formare profesionala se adreseaza compartimentelor de achizitii publice / persoanelor care utilizeaza platforma S.I.C.A.P. (sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice), cat si viitorilor utilizatori S.I.C.A.P., avand rolul de a usura modul de operare si intelegere al sistemului in ceea ce priveste procedurile electronice de achizitii publice.

Prin participarea la Sesiunea de Instruire S.I.C.A.P., operatorii economici vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

Tematica: Detalierea unor aspecte legate de documentatia de atribuire – fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in S.I.C.A.P.

Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri.

Procedura simplificata initiata prin publicarea în S.I.C.A.P., insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade si date limita pentru oferte.

Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul S.I.C.A.P.; dosarul achizitiei – trasabilitatea actiunilor asigurata de S.I.C.A.P.; arhivarea electronică a dosarului achizitiei publice, in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Sesiunea de Instruire „Utilizare S.I.C.A.P” sustinuta de traineri cu experienta ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice, prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice, inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

La finalizarea Sesiunii de Instruire, cursantii vor intra in posesia unui Certificat de Participare eliberat de catre CCIA Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ