Caz incredibil la morgă. Un bărbat nu poate fi înmormântat întrucât primarul susține că nu e mort

376

Caz incredibil în Mehedinţi! Un bărbat decedat de mai bine de o lună nu a fost încă înmormântat, deoarece primarul comunei nu crede că mortul e… mort.

Edilul susţine că omul, care s-a stins pe stradă sub ochii lui, nu ar fi una şi aceeaşi persoană cu cea identificată de criminalişti pe baza amprentelor digitale. Convins de o eroare de identitate, primarul a refuzat până acum să elibereze certificatul de deces.

Totul a început la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, atunci când un individ a căzut pe stradă şi a murit sub privirile a 20 de localnici, printre care şi primarul din comuna Malovăţ.

La momentul respectiv, nimeni nu l-a identificat, deoarece omul nu avea acte la el. La câteva zile, un tânăr din comună a alertat Poliţia că unchiul său e de negăsit.

‘Eu l-am recunoscut. De când au venit şi le-am dat buletinul, eu l-am recunoscut imediat. L-am identificat după poză şi după îmbrăcăminte’, a declarat Vasilică Tărăbâc, nepotul bărbatului mort.

Pentru a se asigura că bărbatul decedat este chiar unchiul tânărului, criminaliştii au deschis o anchetă şi au stabilit, pe baza amprentelor digitale, că este una şi aceeaşi persoană.

La morgă a rămas trupul fără viaţă până acum, deoarece edilul comunei susţine că a fost vorba de o eroare în stabilirea identităţii bărbatului.

‘De o viaţă trăim împreună aici şi ne cunoaştem, de când eram mici şi până când am ajuns bătrâni. Ne cunoaştem de o viaţă şi ei iau de bun amprentele, nu ce spun…’, a declarat Ionuţ Michescu, primarul comunei Malovăţ.

Opinia primarului este împărtăşită şi de unii localnici.

Primarul nu a semnat certiticatul de deces fără de care înmormântarea nu poate avea loc. Însă, dacă în 15 zile actul nu va fi emis, edilul riscă să se confrunte cu acuzaţia de abuz în serviciu.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ