13.6 C
Timișoara
luni 2 octombrie 2023

Caz emoționant! O mamă cere ajutorul într-o poveste de viață teribilă!

O mamă ajunsă în pragul disperării cere ajutorul într-o poveste de viață teribilă chiar pe rețeaua de socializare Facebook. Apelul este pentru cei doi copii ai săi.

”Este pentru prima dată când îndrăznesc să scriu în mod public în acest spațiu virtual despre băieții noștri. Cu siguranță că sunt mulți care ne știu povestea dar sunt și mai mulți care nu știu.

Ei sunt Adrian și Dan, născuți prematur, în regim de urgență la doar 28 de săptămâni după o sarcină fără probleme. După două luni de spitalizare în care au sfidat moartea de nenumărate ori, am ajuns acasă unde, în loc să înceapă o viață normală atât pentru ei cât și pentru noi ca și familie, am început multiplele terapii de reabilitare întrucât amândoi au fost diagnosticați cu paralizie cerebrală și tetrapareză spastică. Acest lucru s-a întâmplat din cauza hipoxiei suferite la naștere, la 28 de săptămâni ne respirând singuri.

După șase ani și jumătate de terapii aproape zilnice, atât în țară cât și în străinătate, achizițiile sunt destul de mari având în vedere care a fost punctul lor de plecare dar sunt foarte departe de o viață normală. La momentul actual se târăsc cu mai mult sau mai puțin ajutor, nu stau în fund independent și nu vorbesc, de mers nici nu poate fi vorba. Sunt prezenți, sunt conștienți și înțeleg aproape tot ce le vorbim.

De parcă nu ar fi fost de ajuns toată situația în sine așa cum era și cu care nu ne putem obișnui și nici nu ne putem resemna, anul acesta Adrian a fost diagnosticat și cu epilepsie. Ca și familie, putem decât să acceptăm situația iubindu-i necondiționat și să facem în continuare tot ce putem și cât putem și până când putem, pentru ei….

Fac un apel la toată lumea că cine dorește să ne susțină în drumul nostru greu spre o viață normală, o poate face prin donarea celor 2% din impozit către Asociația Adrian și Dan, prin completarea formularului 230 pe care îl pot trimite în privat sau în email” scrie femeia pe contul său da Facebook.

Alte subiecte :

Citește și :