Căutați pentru incendierea unei mașini, prinși cu droguri și țigări de contrabandă

89

Polițiștii din Arad fac, vineri dimineața, trei percheziții la locuințele unor bărbați suspectați că au incendiat o mașină. Oamenii legii au avut surpriza ca în casele acestora să găsească și țigări de contrabandă, cannabis, dar și măști, mănuși și un dispozitiv de monitorizare, obiecte ce ar fi putut fi folosite peste diverse spargeri.

Autoturismul a fost incendiat în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2019, iar acum au fost ridicați 4 bărbați din Arad, bănuiți că au dat foc mașinii. ”Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 18 octombrie 2019, cei patru s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre bărbați, de 43 de ani, din Arad, care ar fi avut un conflict cu o rudă a proprietarului autoturismului, iar în scopul comiterii faptei unul dintre bărbați i-ar fi transportat pe ceilalți trei cu autoturismul personal de la domiciliul celui de 43 de ani până în parcarea unui centru comercial. De aici, trei dinte aceștia s-ar fi deplasat cu alt autoturism, până la locația unde s-ar fi aflat autoturismul persoanei vătămate, unde l-ar fi incendiat prin folosirea de substanțe inflamabile, după care ar fi părăsit zona, întorcându-se la centrul comercial, de unde ar fi fost preluați de bărbatul care i-ar fi transportat în primă fază”, a transmis IPJ Arad.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit la locuința unuia dintre bărbați, de 35 de ani, cantitatea de 5.860 de țigarete fără timbru legal, o pereche de cătușe, un dispozitiv de monitorizare, plăcuțe cu numere de înmatriculare, iar într-o grădină comună cu altă locuință, într-o seră tip solar, au fost descoperite 31 de tulpini de plante cannabis cultivate.

La domiciliul bărbatului de 43 de ani, au fost descoperite două măști și două perechi de mănuși. Doi bărbați vor fi conduși la sediul I.P.J. Arad pentru audieri, unde, pe bază de ordonanță, urmează a fi reținuți pentru 24 de ore, alți doi fiind arestați în altă cauză. Toți patru urmează a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ