Căutat în toată Europa, prins la Cenad

294

Poliţiştii timișeni au depistat un bărbat de 33 de ani pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietății.

La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Giarmata, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracţiuni contra proprietății comise pe teritoriul acestui stat, creând un prejudiciu de peste 30.000 de euro.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Timișoara în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ