Caută prin tomberoane și apoi vând marfa pe Podul Dacilor

616

Polițiștii locali au desfășurat în ultimele zile acțiuni punctuale în zona Pieței Badea Cârțan – str. Dacilor – str. Peneș Curcanul pentru a lua măsurile legale în ceea ce îi privește pe comercianții de obiecte uzate care fac obiectul mai multor sesizări de la cetățenii care trec sau locuiesc în zona respectivă și care reclamă aspectul inestetic, degradant conferit zonei de astfel de comercianți.

De această dată au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale de câte 150 lei fiecare, dispunându-se totodată confiscarea mărfii uzate din categoria electrice și electrocasnice, îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării etc.

De la începutul acestui an, în zona respectivă au fost aplicate 429 de amenzi în valoare de peste 70.000 lei și au fost confiscate sute de kilograme de marfă, cei depistați fiind sancționați în mod repetat. Acțiunile continuă până la asanarea acestui fenomen și convingerea celor în cauză să comercializeze astfel de obiecte în locurile special amenajate în acest sens.

Poliția Locală atrage din nou atenția timișorenilor că nu este indicat să cumpere produse din categoria celor comercializate pe trotuare, în zone neautorizate, supunându-se astfel unor riscuri mari, deoarece s-a constatat că aceste obiecte provin de cele mai multe ori din tomberoanele de deșeuri.

LĂSAȚI UN MESAJ