Caută al doilea succes la rând, la revenirea în Ciarda Roşie

76

Ripensia Timişoara revine în Ciarda Roşie, cu ocazia meciului din etapa a 27-a, de sâmbătă, cu Pandurii Târgu Jiu. Bănăţenii caută să lege două victorii în campionat, după ce s-au întors cu toate punctele de la Baloteşti.

Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, 32, înaintea confruntării directe, însă gazdele speră să pună trei puncte între ei şi adversarii din Gorj. Cu atât mai mult cu cât revin în Ciarda Roşie.

„Sperăm să vină cât mai multă lume, să ne susţină, pentru că aici îi simţim mult mai aproape de noi decât pe ‘Dan Păltinişnu'”, spune Alexandru Pelici, antrenorul Ripensiei.

Tehnicianul speră ca băieţii săi să folosească momentum-ul construit odată cu succesul de la Baloteşti.

„Punctele puse în joc sunt foarte importante pentru noi, întâlnim o echipă aflată la egalitate de puncte cu noi. O echipă tânără, care joacă fotbal, sperăm să fie un joc plăcut ochiului şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte puse în joc, altfel victoria de la Baloteşti nu ar avea mare importanţă.Punctele puse în joc sunt foarte importante pentru noi, întâlnim o echipă aflată la egalitate de puncte cu noi. O echipă tânără, care joacă fotbal, sperăm să fie un joc plăcut ochiului şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte puse în joc, altfel victoria de la Baloteşti nu ar avea mare importanţă”, a mai adăugat Pelici.

Antrenorul nu îi va avea la dispoziţie pe Tînc şi Zaluschi, suspendaţi. Gorjenii vin la Timişoara după 5-2 cu Dacia Unirea Brăila, rezultat care a însemnat primul succes după cinci etape de „secetă”.

Ripensia – Pandurii începe, sâmbătă, de la ora 11:00. În tur, gruparea din Târgu Jiu s-a impus cu 5-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.