16.6 C
Timișoara
duminică 1 octombrie 2023

Câțiva romi bogați din Timișoara au făcut prăpăd în Franța! Toată povestea s-a încheiat cu morți și răniți

EvenimentCâțiva romi bogați din Timișoara au făcut prăpăd în Franța! Toată povestea...

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourg-ului, lăsând în urmă trei morți și şase răniți.

Urmărirea ca-n filme s-a încheiat cu un accident dramatic între cele două vehicule, luni, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg.

La fața locului s-au deplasat 26 de echipaje de salvare și pompieri, scrie voceatimisului.ro care citează presa franceză.

Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei şi-au pierdut viaţa. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a murit puțin mai târziu.

Bilanțul a fost unul tragic: trei persoane au murit, iar alte şase au fost grav rănite

Accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive.

Cele două familii de romi din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, au avut un conflict început în plină stradă. Totul a culminat cu o urmărire ca-n filme pe străzile din Strasbourg, relatează presa franceză.

Din cauza vitezei, au murit trei oameni. Banari Cârpaci, soția și sora acesteia.

Cele două familii de romi se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați.

Sursa: https://www.antena3.

Alte subiecte :

Înfrățirea între două orașe europene Gera și Timișoara trăiește prin colaborarea concretă a instituțiilor și a oamenilor

La Primăria Municipiului Timișoara a avut loc ceremonia de aniversare a 25 de ani de înfrățire între orașul nostru și Gera (Germania). Evenimentul s-a...

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, reales în funcția de președinte al USR Timiș.

Sâmbătă, 30 septembrie, delegații județeni ai USR Timiș și-au desemnat prin vot președintele și noul Birou Județean de conducere cu 21 de membri. Președintele...

Citește și :