Câți bani a dat Ilie Năstase ca să o salveze pe timișoreanca Brigitte Sfăt

1905

De curând, Brigitte Sfăt a trecut printr-o experienţă terifiantă, ea fiind operată, de cancer, la Viena. Acum, că a depăşit cu bine acest episod sumbru din viaţă, soția lui Ilie Năstase a recunoscut că tenismenul a cheltuit o adevărată avere pentru tratamentul ei din străinătate.

Brigitte Sfăt se simte foarte bine după ce operaţia de extirpare a tumorilor a fost un real succes. Iar acum, soţia tenismenului Ilie Năstase a vorbit pe larg despre experienţa tensionată pe care a trăit-o în Austria, dar şi despre suma impresionantă pe care a cheltuit-o fostul tenisman simbol al României cu tratamentul ei.

„M-am concetrat doar pe problemele mele de sănătate în ultima perioadă. Ilie m-a ajutat foarte mult, a fost lângă mine, chiar el a suportat cheltuelile mele cu operaţia şi cu tot tratamentul. Eu nu am asigurare privată de sănătate şi mai ales că am optat pentru o clinică de top, nu tocmai ieftină. Costurile au fost foarte ridicate , dar asta contează mai puţin, atât pentru mine, cât şi pentru Ilie, important este că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Spynews.ro.

Chiar dacă gurile rele l-au acuzat pe fostul tenismen că nu este alături de soţia lui în momentele grele, adevărul este cu totul altul.

Mai exact, tratamentul şi operaţia la care a fost supusă Brigitte Sfăt l-au costat pe Năstase mai bine de 20.000 mii de euro. Deci, când vine vorba de sănătatea soţiei sale, fostul tenismen nu mai ţine cont de nimeni şi nimic şi bagă adănc mâna în buzunar.

Sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ