Câte persoane sunt izolate în Timiș. Locațiile pentru carantină, secrete

  112

  Într-o singură zi, numărul persoanelor din județul Timiș care s-au autoizolat după ce au venit în țară din străintate a crescut cu 40. Astfel, dacă marți erau 122 de cazuri, miercuri numărul a ajuns la 162.

  Însă aceste persooane au venit din regiuni învecinate celor afectate grav de coronavirus. Cele care vor ajunge în Timiș și vin direct din localitățile unde s-a instituit carantina, vor fi izolate de autoritățile timișene în locuri speciale. Sunt peste 200 de locuri de paturi, în locații care sunt… secrete. Asta a declarat prefectul județului Timiș la Teleuniversitatea Timișoara.

   

  ”Avem acum în jur de 150 de camera pentru carantină. Am identificat, acum două săptămâni, împreună cu DSP, la nivelul județului Timiș, în jur de 30 – 40 de locuri, de camere pentru carantină. Acestea erau destinate călătorilor veniți din China. Acete locuri nu pot să le dezvălui. Sunt locații pe care le-am identificat unde nu există altă comunitate, sunt spații pe care le au instituțiile publice, dar care nu sunt folosite”, a decclrat prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, la Teleuniversitatea Timișoara.

  Momenatn nicio persoană nu a fost trimisă în carantină în Timiș. Și acest lucru nici nu ar trebui să se întâmple dacă ne gândim că în Italia și China există deja carantină, cee ace înseamnă că nimeni nu poate părăsi acele locații.

  LĂSAȚI UN MESAJ