Cătălin Drulă întreabă despre Centura Timișoara Sud. De ce lipsește din programul de guvernare?

559

Consecvent cu sine însuși, deputatul Cătălin Drulă se ține de promisiunea ce a făcut-o în campania electorală. Că se va ocupa de infrastructura țării cu precădere din zona de vest. A observat că ministrul propus la Transporturi nu are în vedere Centura de sud a Timișoarei. A și lansat deja o întrebare acestuia cu toate că încă nu este oficial numit în funcție.

„Programul de guvernare al PSD promite investiții în infrastructură, dar ministrul propus pentru Transporturi nu a fost capabil să numească nici măcar un proiect care să intre în execuție și asta în condițiile în care Guvernul Cioloș a lăsat câteva tronsoane la cheie” , a comentat deputatul USR Cătălin Drulă audierea lui Răzvan Cuc.

Deputatul USR, membru al Comisiei pentru Transporturi și fost consilier al premierului Cioloș, l-a întrebat pe Cuc de ce din programul de guvernare lipsește Centura Timișoara Sud, un proiect matur, în curs de lansare a procedurilor de achiziție.

„Sunt convins că viitorul dvs. șef, dl. Grindeanu, cunoaște importanța acestui proiect”, a spus Cătălin Drulă, făcând aluzie la faptul că viitorul prim-ministru este timișorean.

Deputatul USR a adus și alte proiecte în discuție, autostrada Sibiu-Pitești, proiect întârziat trei ani de venirea PSD/USL la putere, Vama Giurgiu-DN5, Timișoara-autostrada A1 și autostrada A3-Cluj(Tureni), cerându-i ministrului desemnat să se angajeze să contracteze lucrările de execuție în 2017.

Ministrul desemnat a spus doar că proiectele începute nu se opresc, fără să-și ia niciun angajament.

LĂSAȚI UN MESAJ