Cătălin Drulă, atac la Florin Cîţu, pe idea valului 4: A fost sceptic. Când s-a refăcut bugetul, a lăsat Sănătatea fără bani”

39

Cătlin Drulă, vicepreședintele USR, a fost invitat la „România în Direct”, la Europa FM unde a declarat că Florin Cîțu nu a crezut în existența unui val patru de COVID.

„Atitudinea domnului Cîțu a fost așa… valul-patru-sceptică. Am avut anumite discuții cu doamna Mihăilă de față, iar doamna Mihăilă spunea că are nevoie de bani, că are nevoie de anumite măsuri. Doamna Mihăilă i-a spus că trebuie să facem ceva cu vaccinarea. Eu chiar îmi aduc aminte, la învestirea Guvernului, l-am sunat pe Vlad Voiculescu și Vlad mi-a zis că vaccinarea nu este deloc la el.

Când s-a refăcut bugetul, în februarie, ne-a lăsat fără bani și pe mine și pe Voiculescu și ne-a zis că la rectificare ne vom primi banii. La mine a fost mai puțin dramatic, deși era vorba despre a plăti niște salarii, dar la Sănătate era vorba de medicamente. Știm că paturile de la ATI nu fac nimic singure. Ele funcționează cu personal, iar personalul nu există și nu-l poți crea”, a spus Cătălin Drulă la Europa FM.

LĂSAȚI UN MESAJ