Cât câștigă pe zi un cerșetor din Timișoara VIDEO

204

Timișorenii sunt darnici. O demonstrează sumele imense pe care reușesc să le strângă oamenii străzii într-o singură zi. Poliția Locală încearcă să descurajeze cerșetoria. Astfel, la un control, oamenii legii au descoperit că omul străzii avea la el nu mai puțin de 4.000 de lei. Bărbatul a recunoscut că a câștigat sumă într-o singură zi.

„Vă rog nu mai dați bani cerșetorilor întrucât prin astfel de acțiuni îi încurajați în activitatea lor! Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi, iar trista realitate este că vin din toate colțurile României în Timișoara pentru că în alte părți nu primesc atât de mulți bani! Din păcate legislația românească nu ne permite decât să îi amendăm, sumă de bani pe care oricum nu o plătesc întrucât nu au venituri declarate și nu avem ce să le facem. Singurul mecanism împotriva lor este să nu le mai dăm bani, deloc!”, transmite city managerul Timișoarei, Robert Kristof.

Potrivit poliției locale, în acest an au fost identificați peste 450 de cerșetori, care își fac veacul pe străzile orașului.

Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi!

Cerșetor prins în Timișoara cu 4000 de lei făcuți într-o zi! Vă rog nu mai dați bani cerșetorilor întrucât prin astfel de acțiuni îi încurajați în activitatea lor! Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi, iar trista realitate este că vin din toate colțurile României în Timișoara pentru că în alte părți nu primesc atât de mulți bani! Din păcate legislația românească nu ne permite decât să îi amendăm, sumă de bani pe care oricum nu o plătesc întrucât nu au venituri declarate și nu avem ce să le facem. Singurul mecanism împotriva lor este să nu le mai dăm bani, deloc! Rugămintea este să distribuți videoclipul, astfel cât mai multe persoane vor înceta în a le oferi bani, iar în acest fel putem scăpa de ei!

Publicată de Robert Kristof pe Marţi, 2 iulie 2019

Sursa video: Facebook/robertkristof.ro

LĂSAȚI UN MESAJ