Casa unui șef al poliției din Banat, răscolită de procurori! Incredibil ce ,,recoltă” avea omul legii

4575

Percheziții în județ. La domiciliul comisarului șef Cosmin Bratu, șef de cabinet în IPJ Arad, au fost găsite „niște” sute de pachete cu țigări fără timbru!

Percheziții de amploare au avut loc în această dimineață, în zonele Chișineu Criș-Ineu-Gurba, fiind vizați contrabandiști de țigări. Descinderile au fost coordonate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

Poate că acțiunea nu ar fi fost atât de spectaculoasă, în privința „recoltei” de țigări de contrabandă, dacă nu ar fi fost vorba de ceva mult mult mai important. Surse din cadrul Poliției ne-au informat că în casa de la Gurba, în care locuiește Cosmin Bratu, șeful de cabinet al inspectorului șef al IPJ Arad, Ioan Tamaș, s-ar fi găsit mai multe sute de pachete de țigări fără timbru, peste 500. Din primele informații se pare că acesta, polițistul, pune vina pe tatăl său, că le-ar fi deținut, deși chiar el are domiciliul în respectiva locație.

UPDATE Pe numele comisarului s-a emis un mandat de reținere pentru 24 de ore. Alte 4 persoane ar fi reţinute în acelaşi dosar.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ