Casa Artelor din Timișoara susține propunerile de evenimente pentru anul 2017. Mai multe detalii aici

142

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pune și în anul 2017, la dispoziția creatorilor, cele cinci spații din cadrul Casei Artelor: Galeria de artă Pygmalion, sala Studio-Art, galeria Subterană, Caffe Klapka și Curtea cu castan.

Astfel, DJC Timiș lansează un apel instituțiilor culturale, artiștilor independenți și organizațiilor nonguvernamentale să formuleze propuneri de activități culturale desfășurate în perioada ianuarie – decembrie 2017 și găzduite de Casa Artelor.

Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte etc. în oricare dintre cele 5 spații trebuie să completeze un formular online și, în cazul expozițiilor, să trimită prin e-mail un portofoliu cu de 10 lucrări, în format pdf sau jpg, ca atașament (max. 20Mb) pe adresa: casa.artelor.tm@gmail.com.

Solicitările trebuie trimise până în 21 noiembrie 2016. Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în 5 decembrie.

Adresa la care găsiți formularul online este: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyVdTJlA-IXdK4UbIXx5FnpHUh-u6x4lzu_oJ6iE-eeVJE6w/viewform?c=0&w=1

LĂSAȚI UN MESAJ